Spanien

Visste du att du kan hyra golfklubbor på Malagas flygplats?

27 februari, 2017
Malaga-golf

Malaga är ett golfparadis för den som är lagd åt det hållet. Jag är omgiven av golfspelare, men är själv hopplöst ointresserad av att lägga tid på att slå bollar i hål. Smart ändå tänker jag, när jag nu ser att man kan hyra golfklubbor på Malagas flygplats.

Jag förstår att man helst vill ha sina egna klubbor, men det måste ändå vara rätt bekvämt att slippa släpa med sig golfbagen om man åker en helg.

Klubbor att hyra – öppet nästan jämt

Att hyra ett set kostar från 35 euro per vecka och det är nog ungefär lika mycket som det kostar att ta med sig de egna på planet. Golfuthyraren Clubstohire har sin butik vid utgången i ankomsthallen på Malagas flygplats. De har öppet kl. 7-23 och säljer även lite golfprylar; handskar, bollar och såna där små gosedjur att sätta på klubborna.

http://www.clubsrental.com/

Det här är inte ett sponsrat inlägg, ett tips bara.

hyra-golfklubbor

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply My Düring 8 februari, 2018 at 04:21

    Hej!
    Kom in på din blogg när jag började söka runt om att åka till Tanger över dagen från Spanien. Jag har själv lägenhet i Spanien på solkusten, la cala de mijas och undrar vad de kostade att åka från Fuengirola? Och hur lång tid de tog? Hur bokade ni turen dit och tillbaka? Vad ska man betala ungefär? Sedan undrar jag om de fanns mycket marockanskt porslin i Tanger och om det var en bra marknad?
    Ha de så gott så hoppas jag att jag kommer komma iväg till denna fina stad. Tack för en riktigt bra blogg och bra tips!
    Med vänlig hälsning, My Düring

  • Leave a Reply