Drömresor

Nytt år – nya resdrömmar!

30 december, 2014

Ett nytt år ger plats för nya resdrömmar, en del blir verklighet, andra förblir drömmar. Här kommer en lista över familjens fem bästa drömresmål under 2015.

 

1. Spanien

För dit ska vi snart. På den spanska solkusten är möjligheterna många. Kusten är exploaterad, men det räcker att åka några kilometer in i landet för att hitta hästgårdar, små lantliga restauranger och pittoreska bergsbyar. Den som vill ha omväxling kan åka skidor i Sierra Nevada, uppleva kultur i Malaga, ta bilen till Portugal eller båten till Marocko. Allt är nära.

 

2. Argentina

En dröm om att dansa tango i Buenos Aires finns sedan länge, i alla fall hos mamman i familjen. Att rida över Pampas fält och njuta en äkta argentisk asado (barbeque) är också något som framtiden förhoppningsvis bjuder.

 

3. Galapagos

Efter ett besök på Cosmonova och 40 minuters 3D-besök på de magiska öarna längtar hela familjen till Galapagos. Vi vill se växterna och djuren som anpassat sig till den speciella naturen. Det verkar vara en fantastisk och magiskt plats!

 

4. Thailand

Barnen har fått uppleva charter med enorma pooler, svala hotellrum, sena middagar på stranden, tunna pannkakor med extra allt och mjuka jättefigurer som roat barnen medan vi föräldrarna njutit av lugnet. De längtar alltid tillbaka.

 

5. New York

New York finns har en stadig plats på reseönskelistan. Den stora levande och välkomnande staden känns så avlägsen när vi är hemma, men den är ju inte så långt bort. Vi önskar att vi kunde åka oftare. Vi vill ha mer!

 

Vart går din drömresa? Gott nytt år!

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lina 24 mars, 2015 at 21:37

  Åh jag drömmer om långa resor…. USA, Australien, Kina mm

  Men vi var nyligen i Thailand på semester.

  Nästa v åker jag till Aruba…

  Men drömma kan man alltid 🙂 bor ni i Spanien el Sverige?

  / lina

  • Reply Anna Kleinwichs Magnusson 6 maj, 2015 at 17:08

   Först nu ser jag den här kommentaren Lina. Ledsen för det.

   Vi bor i Sverige, men åker ofta till Spanien.

   Nu ska jag kika på din blogg och läsa om Aruuuuba!:-)

   /Anna

  Leave a Reply